mitt liv slik eg har hatt det, og slik eg he dæ nå.

Hei tenkte å skrive litt om meg sjøl i dag, er kanskje ikke alle som vett koss eg e dæ å koss eg he hatt det.

tenkte å begynne fra starten av då eg gjekk på skolen på høyland skule. det var der mobbingen startet, og fekk diagnosen ADHD, dei eg gjekk på skulen mæ forstod til slutt det at eg hadde ADHD. husket ennå den dagen da mor fortalte klassen min på barneskolen at eg hadde det. då i den tiden var det noe eg egele ikke ville at andre skulle vite det. når eg tenker til bake på barneskolen var det ei vanskelige tid. 

startet på tryggheim ugdomskole som var dei verste 3 årene i mitt liv. er ennå folk som eg gjekk i klasse mæ så eg ikke klare å sjå tryne til. det å få telefonen trekket ned i do, mobbing, slått ned, og det er ikke serligt kult. 

då eg startet på tryggheim vidergående va det en ny start på livet. slapp å gå på skole med dei som mobbet meg og det he eg kjent på æ heilt fantastisk. fekk goe støtte av lærene på tryggheim, setter ennå store pris på det. det betyr ennå så mye den hjelpen eg he fått. itte æ mistet mine 2 bestevenniner for snart 2 år si som har vert vanskeligt. 

har slitt med sjølskading og sjølmordstanker og det gjekk ut på at æg ikke ville leve lengre for livet var så vanskeligt å tungt. har ikke desse tankene nå i dag. men he noen dager der det kankje vippe over til tanken på hvorfor lever eg? å det he eg tenkt mye over. og det eg meine om det er at eg he mista mine 2 bestevennine for 2 år si å egdet blei vanskeligt for meg og ikke minst vanskeligt for familien deiras. og eg tenke øve det koss det hadde vert vis eg hadde gjort det samme. hadde aldri gjort det overfor min familie og mine venner og dei eg he arbeid med/har. for min familie betyr alt for meg, og får gode støtte av dei. er godt å ha en goe familie å støtte seg til. er kankje ikke alltid like åpen med alle slik som med mamma og pappa. men når derre leser dette kan derre se at eg e dæ bedre e det eg hadde før men sliter ennå men prøve å tenke posetivt på livet. 

(ps: mye skrivefeil) 

æg vil barre fortelle att dette er noe e aldri hadde trudd eg sko klareå legge ut, men legge dette ut slik at mine venner/familie får vite hvordan eg har det. kankje eg ikke alltid smiler kankje pga dårlige dag eller for det er en trist dag. men då er det viktigt å prøve å tenke posetivt på livet. 

 

å te  Mamma, Pappa, Mattias (bros), Live(søster og Kira(hunden min) æg vil bare fortelle derre at æg æ kjempe glad i derre, og dokke betyr kjempe masse for meg så eg sikker he skreve fleire gonge. kankje eg ikke alltid snakker åpent om alt til derre. å det betyr ikke at æ ikke vil eller er glad i derre. men for meg er det vanskeligt. glad i dokke <3Frykt ikke, for jeg er med deg! Se deg ikke engstelig om, for jeg er din Gud! Jeg styrker deg og hjelper deg og holder deg oppe med min rettferds høyre hånd.

jesaja 41.10Matt 11,28 - 30

Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile. 29 Ta mitt åk på dere og lær av meg, for jeg er mild og ydmyk av hjertet, og dere skal finne hvile for sjelen. 30 For mitt åk er godt og min byrde lett.»meg og mine 2 sysken :) <3
meg og mi bestevennina fra Lativa <3 miss you <3


kan ikke alltid sei det at det var gildt å gått på 4H,har vert mobbing der og så eg he kjent en goe del på, folk som er store i moen, og valgte etter eg fekk planketten å gå videre som alum. men ikke slik at æg æ mæ å hjelpe klubben eg gjekk i.

Kira <3Tyrkia med gratis tur på kamel :)

en glad dag på jobb :) hahahaa


meg og nelly (hunden til onkel å tante) <3

meg å lillesøs <3
oldemor og meg <3
mamma og pappa på avslutningfesten i 10 klasse æ fire år si :)hahahaha 

 

 

Ønsker derre alle alt bra, og husk å tenke over hva derre sier til andre for det kan såra folk. 

- Silje <3

lurer derre på noe er det bare å spør xD

 

2 kommentarer

kristine sofie

07.10.2015 kl.19:01

<3 du e goe

silje wiig

08.10.2015 kl.00:49

kristine sofie: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

silje wiig

silje wiig

19, Hå

Hei! Mitt navn er Silje og jeg er født 12 Juni 1996. Jeg bor på Høyland sammen med mamma, pappa, lillesøster, lillebror + Kira hunden min.i fritiden min går eg på 4H, venner og blogg. Er det noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende mail. siljerw@hotmail.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere

Kategorier

Arkiv

hits